Ειδήσεις

O κ. Τάσος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece, στο Delphi Economic Forum VIII.
O κ. Τάσος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece, στο Delphi Economic Forum VIII.
Η ανταπόκριση στη νέα πραγματικότητα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών: Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα σε έναν κόσμο τεχνολογικής αναστάτωσης, πληθωρισμού και μεταβλητότητας
27 Απριλίου 2023

O κ. Tassos Panoussis, Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece, στο Delphi Economic Forum VIII επισήμανε μεταξύ άλλων:

"Σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων, είναι επιτακτική η ανάγκη οι εταιρίες διαχείρισης να υιοθετήσουν μία στρατηγική διπλής κατεύθυνσης που θα οδηγήσει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας της λειτουργίας τους.

H doValue εφαρμόζοντας αυτή τη στρατηγική, στοχεύει στην απλοποίηση και ψηφιοποίηση των εργασιών της, αναπτύσσοντας μία ευρεία γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών και δυνατοτήτων εξυπηρέτησης.

Με σταθερή επιδίωξη τη διαμόρφωση αξίας για όλους τους εμπλεκόμενους: πελάτες (τράπεζες/ επενδυτές), οφειλέτες και μετόχους, επενδύουμε σε καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, υλοποιώντας  80 στρατηγικά έργα στο πλαίσιο του ψηφιακού μας μετασχηματισμού με συνολικές επενδύσεις άνω των 10 εκ. ευρώ.

Μέσα σε μια τριετία, υλοποιήσαμε ένα μεγάλο μέρος του λειτουργικού μας μετασχηματισμού, ο οποίος παραμένει διαρκής στόχος με γνώμονα την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών/επενδυτών και οφειλετών μας, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες μας και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή εποχή."

#dovaluegreece #delphiforum

 

delphi

 

delphi

 

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!