My e-Servicing Portal

My e-Servicing Portal
My e-Servicing Portal
Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσωποποιημένης Πληροφόρησης

Συνδεθείτε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσωποποιημένης ΠληροφόρησηςMy e- Servicing Portal για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την οφειλή σας, όπως το υπόλοιπο, την επόμενη δόση, το επιτόκιο σας.

Για την εγγραφή σας, θα χρειαστεί να έχετε διαθέσιμα κινητό τηλέφωνο, email και τους κωδικούς πρόσβασής σας στο taxisnet. Σε κάθε επόμενη είσοδό σας στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς που έχετε δημιουργήσει κατά την εγγραφή.

  • Εάν η οφειλή σας ανήκει σε ένα από τα παρακάτω χαρτοφυλάκια επιλέξτε My e-Servicing Portal.

Cairo No1 Finance DAC - Cairo No2 Finance DAC - Frontier Issuer DAC - Frontier II Issuer DAC - Mexico Finance DAC - Intrum Hellas DAC - Intrum Hellas DAC (πρώην Cairo 1 ή 2) - Creditable Opportunities Fund SCA SICAV-RAIF - Gramilton DAC - XYQ LUXCO S.À R.L - Eagle Issuer DAC - Creditable Opportunities Fund SCA SICAV-RAIF (πρώην Cairo 1/Cairo 2) - Corinth Financial Investor DAC - Βluebell Issuer DAC

 

  • Εάν η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Eurobank, ERB Recovery Dac, Leon Capital Finance DAC ή στο χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας Αττικής μπορείτε να υποβάλετε αίτημα ενημέρωσης οφειλής στο  doValue Greece Wizard.
    Επίσης μπορείτε να καλέσετε στο 210-4847500 (9:00 π.μ – 5:00 μ.μ εργάσιμες ημέρες).Σε κάθε επικοινωνία πρέπει να έχετε διαθέσιμα τον αριθμό δανειακού λογαριασμού σας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου σας (ΑΦΜ).

Συχνές ερωτήσεις

1. Πως μπορώ να εγγραφώ/ συνδεθώ στην πλατφόρμα;

Για να εγγραφείτε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσωποποιημένης Πληροφόρησης - Μy e-servicing πρέπει να διαθέτετε υποχρεωτικά email, κινητό τηλέφωνο και κωδικούς taxisnet. Ακολουθεί η διαδικασία για την εγγραφή σας:

•    Επιλέγετε «Έγγραφή/Σύνδεση» και συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται.

•    Καταχωρείτε στο πεδίο username το email σας και στο πεδίο password έναν κωδικό της επιλογής σας με βάση την πολιτική δημιουργίας κωδικού που αναγράφεται στην οθόνη.

•    Αποδέχεστε, αφού διαβάσετε προσεκτικά, την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της πλατφόρμας και επιλέγετε Εγγραφή.

•    Μεταφέρεστε αυτόματα στην πλατφόρμα eGoV-KYC προκειμένου να ταυτοποιηθείτε. Η  διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών taxisnet, μόνο κατά το στάδιο της εγγραφής σας και δεν απαιτείται σε κάθε επόμενη σύνδεσή σας  στην πλατφόρμα.

•    Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία που απαιτούνται για την ταυτοποίησή σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. 

•    Εφόσον εγγραφείτε επιτυχώς, για να συνδέεστε στην πλατφόρμα, καταχωρείτε το username και το password που επιλέξατε κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας.

•    Αν ξεχάσετε το password σας, μπορείτε να επιλέξετε «Ξέχασα τους κωδικούς μου» και θα σας αποστείλουμε ένα email με ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό σας. 

•    Αν έχετε ξεχάσει το Username σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο email που λάβατε κατά την διαδικασία εγγραφής σας στο Μy e-Servicing Portal στο οποίο αναγράφεται το email που έχετε δηλώσει ως username. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία εγγραφή σας. H επανεγγραφή σας στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει με διαφορετικό email από αυτό που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.

Σε περίπτωση που ενεργείτε υπό την ιδιότητά σας ως νόμιμος εκπρόσωπος νομικού προσώπου πατήστε εδώ.

 

2. Η εικόνα των οφειλών μου είναι με τρέχουσα ενημέρωση;

Οι δανειακές σας οφειλές ενημερώνονται μέχρι την 5η ημερολογιακή ημέρα κάθε μήνα με ημερομηνία αναφοράς το τέλος του προηγούμενου μήνα και δεν είναι η τρέχουσα οφειλή σας.

 

3. Πως προστατεύεται το απόρρητο της εικόνας των οφειλών μου;

Η διασφάλιση του απορρήτου σας επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας εγγραφής (registration process) η ολοκλήρωση της οποίας προϋποθέτει επιβεβαίωση του κινητού τηλεφώνου σας και της διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας (email) καθώς και μέσω της διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων σας με τη χρήση της εφαρμογής eGov- KYC (gov.gr).

Εάν δεν έχετε βρει απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.