ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Τρόποι πληρωμής των οφειλών

24 Αυγούστου 2021

Για να μείνετε συνεπείς στη ρύθμιση των οφειλών σας, πρέπει να τροφοδοτείτε έγκαιρα τον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου σας με το ποσό της δόσης που έχει οριστεί. Ελέγξτε σε ποια τράπεζα τηρείται ο λογαριασμός (Eurobank ή Εθνική Τράπεζα) και αξιοποιήσετε τους τρόπους πληρωμής που σας προσφέρει.

Εάν η απαίτηση από το δάνειό σας έχει μεταβιβαστεί στο πλαίσιο τιτλοποίησης, θα έχετε λάβει επιστολή που σας ενημερώνει πού ανήκει πλέον και ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής.

Σε καταστήματα

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε σε κατάστημα Eurobank με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου σας. Εάν δεν τον γνωρίζετε, ζητήστε να σας τον πουν στο κατάστημα.

Εθνική Τράπεζα: Εάν το δάνειό σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε σε καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς του δανείου σας.

Σε ΑΤΜ ή σε μηχανήματα ΚΑΣ / ΚΑΠ (APS)

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε σε ΑΤΜ Eurobank ή σε κατάστημα Eurobank με ΚΑΣ με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου σας.

Εθνική Τράπεζα: Εάν το δάνειό σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και καταστήματα με ΚΑΠ της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς του δανείου σας.

Τηλεφωνικά

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Banking με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου σας. Αρκεί να έχετε ενεργή κάρτα Eurobank και EuroPhone Banking PIN.

Τηλεφωνήστε 24 ώρες το 24ωρο στο 2109555000.

Εθνική Τράπεζα: Εάν το δάνειό σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε με την υπηρεσία Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς του δανείου σας.

Τηλεφωνήστε εργάσιμες ώρες στο 2104848484.

Με e-Banking

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε ηλεκτρονικά μέσα από το e-Banking της Eurobank με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου σας.

Συνδεθείτε με τους κωδικούς σας 24 ώρες το 24ωρο. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς e-Banking της Eurobank, χωρίς να πάτε σε κατάστημα. Αρκεί να έχετε ενεργή κάρτα Eurobank και το PIN της.

Εθνική Τράπεζα: Εάν το δάνειό σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε ηλεκτρονικά μέσα από το i-bank της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς του δανείου σας.

Με mobile banking

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας μέσα από το Eurobank Mobile App με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου σας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν:

Από το Google PlayAπό το App StoreAπό το AppGallery

Εθνική Τράπεζα: Εάν το δάνειό σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας μέσα από την εφαρμογή NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς του δανείου σας.

Με διατραπεζική μεταφορά χρημάτων

Όταν μεταφέρετε χρήματα από μια τράπεζα σε άλλη, είναι πιθανό να καθυστερήσει να πιστωθεί ο λογαριασμός εξυπηρέτησης του δανείου σας.

Καλό είναι να δώσετε την εντολή μεταφοράς μερικές ημέρες πριν την ημερομηνία καταβολής της δόσης. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι η πληρωμή θα γίνει έγκαιρα για να είστε συνεπείς στη ρύθμιση των οφειλών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας