Τρόποι πληρωμής των οφειλών

Τρόποι πληρωμής των οφειλών
Τρόποι πληρωμής των οφειλών

Για να μείνετε συνεπείς στην διευθέτηση των οφειλών σας, πρέπει να τροφοδοτείτε έγκαιρα τον λογαριασμό εξυπηρέτησης της οφειλής σας με το ποσό της δόσης που έχει οριστεί.


Ελέγξτε σε ποια τράπεζα τηρείται ο λογαριασμός εξυπηρέτησης (Eurobank ή Εθνική Τράπεζα) και αξιοποιήσετε τους τρόπους πληρωμής που σας προσφέρει.

Εάν η απαίτηση από την οφειλή σας έχει μεταβιβαστεί στο πλαίσιο τιτλοποίησης, θα έχετε λάβει επιστολή με την οποία θα ενημερώνεστε για τον δικαιούχο της απαίτησης και τους τρόπους πληρωμής.


Εάν δεν έχετε διαθέσιμο τον αριθμό λογαριασμού σας πατήστε εδώ για να βρείτε την πληροφορία που χρειάζεστε.

 

1. Σε καταστήματα

Eurobank: Μπορείτε* να πληρώνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτηση της οφειλής σας. Εάν δεν τον γνωρίζετε, ζητήστε να σας τον πουν στο κατάστημα.

Εθνική Τράπεζα: Εάν το η οφειλή* σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς της οφειλής σας. Εάν δεν τον γνωρίζετε, ζητήστε να σας τον πουν στο κατάστημα.
 

2. Σε ΑΤΜ ή σε μηχανήματα ΚΑΣ / ΚΑΠ (APS)

Eurobank: Μπορείτε να πληρώνετε* σε ΑΤΜ της Eurobank ή σε κατάστημα της Eurobank με ΚΑΣ με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης της οφειλής σας.

Εθνική Τράπεζα: Εάν η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon, μπορείτε να πληρώνετε σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Επίσης, εάν το η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon ή Frontier, μπορείτε να πληρώνετε και καταστήματα με ΚΑΠ της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς της οφειλής σας ή τον αριθμό λογαριασμού σας αντίστοιχα.
 

3. Τηλεφωνικά

Eurobank: Μπορείτε* να πληρώνετε τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Banking με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης της οφειλής σας. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή κάρτα Eurobank και EuroPhone Banking PIN.

Τηλεφωνήστε 24 ώρες το 24ωρο στο 2109555000.

Εθνική Τράπεζα: Εάν η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon ή στο Frontier, μπορείτε να πληρώνετε με την υπηρεσία Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς της οφειλής σας ή τον αριθμό λογαριασμού σας αντίστοιχα.

Τηλεφωνήστε 24 ώρες το 24ωρο στο 2104848484.
 

4. Με e-Banking

Eurobank: Μπορείτε* να πληρώνετε ηλεκτρονικά μέσα από το e-Banking της Eurobank με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης της οφειλής σας.

Συνδεθείτε με τους κωδικούς σας 24 ώρες το 24ωρο. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς e-Banking της Eurobank, χωρίς να πάτε σε κατάστημα. Αρκεί να έχετε ενεργή κάρτα Eurobank και το PIN της.

Εθνική Τράπεζα: Εάν η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon ή στο Frontier, μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας μέσα από την εφαρμογή NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς της οφειλής σας ή τον αριθμό λογαριασμού σας αντίστοιχα.

5. Με mobile banking

Eurobank: Μπορείτε* να πληρώνετε από το κινητό σας μέσα από το Eurobank Mobile App με τον IBAN του λογαριασμού εξυπηρέτησης της οφειλής σας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν:

Από το Google PlayAπό το App StoreAπό το AppGallery

Εθνική Τράπεζα: Εάν η οφειλή σας ανήκει στο χαρτοφυλάκιο Icon ή στο Frontier, μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας μέσα από την εφαρμογή NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας με τον αριθμό αναφοράς της οφειλής σας ή τον αριθμό λογαριασμού σας αντίστοιχα.

*Για τους τρόπους πληρωμής 1 – 5 μέσω της Eurobank αν η οφειλή σας ανήκει στα χαρτοφυλάκια της Τράπεζας Eurobank A.E, Mexico Finance Designated Activity Company (DAC), ERB RECOVERY DAC, Cairo No.3 Finance Designated Activity Company, Cairo No.1 Finance Designated Activity Company, Cairo No.2 Finance Designated Activity Company, Intrum Hellas Designated Activity Company, Polis.
 

6. Με διατραπεζική μεταφορά χρημάτων

Καθώς σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη, είναι πιθανό να καθυστερήσει να πιστωθεί ο λογαριασμός εξυπηρέτησης της οφειλής σας, προτείνουμε να δώσετε την εντολή μεταφοράς μερικές ημέρες πριν την ημερομηνία καταβολής της δόσης. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι η πληρωμή θα γίνει έγκαιρα για να είστε συνεπείς στη ρύθμιση των οφειλών σας.
 

7. e-Payment – Ηλεκτρονική πληρωμή

Πληρώνετε από όπου και αν βρίσκεστε εύκολα και με ασφάλεια.

Με την νέα online υπηρεσία e-Payment, με μια απλή διαδικασία, πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά την πληρωμή της οφειλής σας, αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς να μεταβείτε σε κατάστημα τράπεζας με 3 απλά βήματα:
 

  • επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας
  • ύπαρξη χρεωστικής κάρτας (debit) και
  • ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email).
     

Δείτε περισσότερα εδώ  για την Ηλεκτρονική Πληρωμή – e-Payment