Σταδιοδρομία

Σταδιοδρομία
Σταδιοδρομία

Σταδιοδρομία στην doValue σημαίνει να γίνεσαι μέλος ενός μεγάλου Ομίλου, εισηγμένου στο χρηματιστήριο και με ηγετική παρουσία σε διάφορες χώρες της νότιας Ευρώπης.

Ποιοι είμαστε

Στη doValue προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους σημερινούς και μελλοντικούς εργαζόμενους μας.
Ως μέλος της ομάδας μας έχεις την ευκαιρία να αναπτυχθείς και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις κάτι νέο σε μια αγορά με πολλές προκλήσεις.

Έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ευέλικτο περιβάλλον που προσφέρει νέους τρόπους εργασίας και υλοποιεί φιλόδοξα έργα που στοχεύουν να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές σου.

Ως εργοδότης, εστιάζουμε στην ενίσχυση της δια βίου μάθησης με στόχο την ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των εργαζομένων μας όσο και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες.

Πολυεθνικό περιβάλλον

Χάρη στη μακρά ιστορία που μας επέτρεψε να επεκταθούμε γεωγραφικά και στο εξωτερικό, αλλά και να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ο Όμιλος είναι πλέον παρών σε 5 διαφορετικές χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Κύπρο).

Οι άνθρωποί μας εργάζονται σε ένα ποικιλόμορφο, πολυεθνικό και συνεργατικό περιβάλλον που ενισχύεται από την εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές κάθε χώρας και των έμπειρων επαγγελματιών της.

Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται ότι τους- εκτιμούν και συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία μιας εταιρείας που αποτελεί εργοδότη πρώτης επιλογής.

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Αναζητούμε διαρκώς προνοητικούς, συνεργάσιμους, αξιόπιστους και καινοτόμους ανθρώπους που επιδιώκουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματική ανάπτυξη, διασφαλίζοντας παράλληλα ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την υπευθυνότητα, την αποτελεσματικότητα και την ηγεσία σε όλα τα επίπεδα.

Θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Ανακάλυψε τις ανοικτές θέσεις εργασίας
Ανακάλυψε τις ανοικτές θέσεις εργασίας στο LinkedIn