Ειδήσεις

doValue Greece Business Day "Value your future"
doValue Greece Business Day "Value your future"
doValue Greece Business Day "Value your future"
13 Ιανουαρίου 2023

doValue Greece την Παρασκευή 13/1/23 διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το πρώτο Business Day “Value your future”, υποδεχόμενη φοιτητές και απόφοιτους Ανώτερων και Ανώτατων Σχολών, δίνοντας την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους να ανακαλύψουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας, αλλά και να αναδείξουν μέσα από διαδραστικές εργασίες και workshops τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Ο κ. Tassos Panoussis, CEO της doValue Greece, καλωσόρισε τους φοιτητές και αποφοίτους, αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα της δραστηριότητας του κλάδου των Financial Services, τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζει η εταιρεία, ενώ τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τα επόμενα βήματά τους στην επαγγελματική τους ζωή, απαντώντας ερωτήματα σε θέματα που απασχολούν πολλούς νέους σήμερα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Πανούσης στην ομιλία του: «H αγορά των Servicers αποτελεί τον καταλληλότερο χώρο για το πρώτο επαγγελματικό βήμα στο χρηματοπιστωτικό κλάδο, είναι το ιδανικό εφαλτήριο μιας καρριέρας στο finance", ενώ στο ερώτημα "γιατί στη doValue" επισήμανε μεταξύ άλλων " Η doValue είναι ο μεγαλύτερος servicer στην Ελλάδα και θυγατρική ενός ισχυρού διεθνούς ομίλου, γεγονός που αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο βιογραφικό. Πρόκειται για μία εταιρία με το optimal μέγεθος. Αρκετά μεγάλη (1000 εργαζόμενοι) ώστε να εργαστεί κανείς σε ένα περιβάλλον υψηλού επαγγελματισμού, ενώ ο αριθμός αυτός επιτρέπει να μην είστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Επιπλέον στη doValue μπορείτε να εξειδικευθείτε σε ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και θα τις επαυξήσετε. Είναι για το μέλλον σας πιο σημαντικό από όσο ίσως σας ακούγεται σήμερα."

Ο κ. George Papanikolaou, Chief People Officer της doValue Greece, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, επισήμανε τις δεξιότητες που αναζητούμε στα στελέχη μας κατά τη διαδικασία επιλογής και στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού και παρουσίασε δράσεις που έχουν βελτιώσει το employee experience των εργαζομένων μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Παπανικολάου: «Παρακολουθούμε στενά δείκτες που αφορούν το προσωπικό μας γιατί το πιο βασικό κεφάλαιο της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι της, ενώ ταυτόχρονα, θέλουμε η εταιρεία μας να αποτελεί μαγνήτη ταλέντων, ταλέντων όπως εσείς».

Η ημερίδα συνεχίστηκε με workshops που σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να επεξεργαστούν και να προτείνουν λύσεις πάνω σε real case scenarios που τους χορηγήθηκαν από στελέχη της doValue Greece, ενώ οι ομάδες που προκρίθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους.

Οι ομάδες εργασίας δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένα θέματα υπό την καθοδήγηση σημαντικών στελεχών της εταιρίας:

  • doValue Business Case #1: "Creating a Group of companies" - Mr Kalogeropoulos George, Group Chief Operating Officer
  • doValue Business Case #2: "Selecting an external partner for a new campaign"- Mr Dimos Gaganis, Chief Portfolio Strategy Officer
  • doValue Business Case #3: "Strategic approach towards converting doValue’s service offering to digital channels and e-servicing" - Ms Maria Orfanidou, Chief Transformation Officer & Client Executive for Pillar portfolio
  • doValue Business Case #4: "Sale of a loan portfolio in the 2nd market" - Mr Nikolaos Vlachakis, Chief Transactions & Advisory Officer_ Corporate & SME Servicing I_ Client Executive for Cairo I_II_III portfolios  

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια από τις πολλές που σχεδιάζουμε με στόχο να μοιραστούμε με φοιτητές και αποφοίτους το όραμα και τις αξίες της εταιρίας μας, τη σημαντικότητα που έχει η ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τις καλές επιδόσεις, τη δέσμευση, την υπευθυνότητα, τη συνεχή βελτίωση και την αριστεία.

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!