Περήφανος χορηγός
του Χρυσού Ολυμπιονίκη
Στέφανου Ντούσκου

Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
28 Ιουνίου 2022

Στους βασικούς άξονες της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας που μέχρι σήμερα είναι η  Κοινωνία, το Περιβάλλον και η Υγεία, η doValue Greece  έχει ενσωματώσει και τον Αθλητισμό με βασικό κριτήριο τις κοινωνικές προεκτάσεις, τη δημιουργία υγιούς προτύπου και την επιρροή του αθλητικού ιδεώδους, της άμιλλας και της αξίας ως αναγνώριση της προσπάθειας, στην κοινωνία και ιδίως τους νέους.  Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει τον πρώτο ‘Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας στο Τόκιο το 2021, Στέφανο Ντούσκο, αθλητή του μονού σκίφ ο οποίος  κατέκτησε την ύψιστη διάκριση, αυτή του Χρυσού μεταλλίου για πρώτη φορά με τα ελληνικά χρώματα.
 

Ως χορηγός του Αθλητή η doValue έχει συνδράμει την προσπάθεια του στην διάρκεια αυτών τελευταίων δύο ετών τόσο στους ενδιάμεσους σταθμούς σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και  μέχρι τους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 για τους οποίους εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2023.

Φέτος,  η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) τίμησε τον Έλληνα Πρωταθλητή μας και Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο ως πρώτο λαμπαδηδρόμο της λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 . Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της αφής της φλόγας που πρώτος λαμπαδηδρόμος θα είναι κωπηλάτης από το 1936 που ξεκίνησε να ισχύει ο θεσμός. Η Τελετή αφής πραγματοποιείται στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία και καταλήγει στις 26 Απριλίου 2024 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος εκπροσωπεί τις διαχρονικές ηθικές αξίες του ελληνικού αθλητισμού και τις αρετές των Ελλήνων αθλητών που ξεχωρίζουν με επιμονή, στοχοπροσήλωση, επίπονη δουλειά, σκληρή προετοιμασία, σεμνότητα και ήθος, ανεβάζοντας στο υψηλότερο βάθρο τα εθνικά μας χρώματα. Η doValue θα σταθεί συνοδοιπόρος στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου στην πορεία του για νέες κατακτήσεις.
 

Ο Στέφανος Ντούσκος γεννήθηκε στα Γιάννενα τον Μάρτιο του 1997. Είναι αθλητής μονού σκίφ και ο  πρώτος αθλητής με Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κωπηλασία για την Ελλάδα.  Εκτός από το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το  2021, έχει κατακτήσει επίσης:
 

  • Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2023)
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2022)
  • Χρυσό μετάλλιο Προ Ολυμπιακή Ρεγκάτα  / 2021
  • 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2021
  • 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2020
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 / 2019

Φέτος, το λαμπρό ταλέντο του Έλληνα Πρωταθλητή μας και Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου έλαμψε σε ακόμα μία διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Μετά από σειρά συγκλονιστικών αγώνων με ισάξιους συμμετέχοντες, εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024.

Στην διαδρομή του Στέφανου Ντούκου προς την κορυφή, την οποία διαγράφει με μεγάλη επιτυχία, η doValue στέκεται περήφανα δίπλα του! 

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου

Η doValue Greece στέκεται συνοδοιπόρος στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου στην πορεία του για νέες κατακτήσεις.
 

 

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!