Περήφανος χορηγός
του Χρυσού Ολυμπιονίκη
Στέφανου Ντούσκου

Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
Η doValue Greece υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό ως περήφανος χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
28 Ιουνίου 2022

Στους βασικούς άξονες της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας που μέχρι σήμερα είναι η  Κοινωνία, το Περιβάλλον και η Υγεία, η doValue Greece ενσωματώνει και τον Αθλητισμό με βασικό κριτήριο τις κοινωνικές προεκτάσεις, τη δημιουργία υγιούς προτύπου και την επιρροή του αθλητικού ιδεώδους, της άμιλλας και της αξίας ως αναγνώριση της προσπάθειας, στην κοινωνία και ιδίως τους νέους.  Στο πλαίσιο αυτό θα υποστηρίξει τον πρώτο ‘Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας στο Τόκιο το 2021, Στέφανο Ντούσκο, αθλητή του μονού σκίφ ο οποίος  κατέκτησε την ύψιστη διάκριση, αυτή του Χρυσού μεταλλίου για πρώτη φορά με τα ελληνικά χρώματα.
 

Ως χορηγός του Αθλητή η doValue θα συνδράμει στην προσπάθεια του για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, αλλά και τους ενδιάμεσους σταθμούς σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.
 

Ο Στέφανος Ντούσκος εκπροσωπεί τις διαχρονικές ηθικές αξίες του ελληνικού αθλητισμού και τις αρετές των Ελλήνων αθλητών που ξεχωρίζουν με επιμονή, στοχοπροσήλωση, επίπονη δουλειά, σκληρή προετοιμασία, σεμνότητα και ήθος, ανεβάζοντας στο υψηλότερο βάθρο τα εθνικά μας χρώματα. Η doValue θα σταθεί συνοδοιπόρος στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου στην πορεία του για νέες κατακτήσεις.
 

Ο Στέφανος Ντούσκος γεννήθηκε στα Γιάννενα τον Μάρτιο του 1997. Είναι αθλητής μονού σκίφ και ο  πρώτος αθλητής με Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κωπηλασία για την Ελλάδα.  Εκτός από το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το  2021, έχει κατακτήσει επίσης:
 

  • Χρυσό μετάλλιο Προ Ολυμπιακή Ρεγκάτα  / 2021
  • 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2021
  • 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2020
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 / 2019

Φέτος, το λαμπρό ταλέντο του Έλληνα Πρωταθλητή μας και Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου έλαμψε σε ακόμα μία διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Μετά από σειρά συγκλονιστικών αγώνων με ισάξιους συμμετέχοντες, εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024.

Στην διαδρομή του Στέφανου Ντούκου προς την κορυφή, την οποία διαγράφει με μεγάλη επιτυχία, η doValue στέκεται περήφανα δίπλα του! 

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου

Η doValue Greece στέκεται συνοδοιπόρος στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου στην πορεία του για νέες κατακτήσεις.
 
Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου

 

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!