Η doValue Greece

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Εργαζομένων

8 Οκτωβρίου 2020

Στις 08.10.2020 ολοκληρώθηκε για μία ακόμα χρονιά η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Τη διοργανώσαμε με την επιστημονική υποστήριξη του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Για την αιμοδοσία λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω Covid-19. Έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό, στο κτίριο στη συμβολή των οδών Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο.

Μια τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους μας

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι συγκεντρώθηκαν 63 φιάλες αίματος με τη συμμετοχή ισάριθμων συναδέλφων μας. Ενισχύσαμε την τράπεζα αίματος που ήδη διαθέτουμε. Όλοι οι συνάδελφοί μας και τα μέλη της οικογένειάς τους θα έχουν άμεση πρόσβαση εάν χρειαστεί στο μέλλον.

Ένα έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης

Η εθελοντική αιμοδοσία των συναδέλφων μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης και ευαισθησίας. Είναι ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την κοινότητα των εργαζομένων μας στην doValue.

Η ενέργεια και συμμετοχή όλων αποτελεί παράδειγμα για όλο το κοινωνικό σύνολο σε αυτήν τη δύσκολή παγκόσμια συγκυρία, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ για την υποστήριξη και τη συνδρομή τους.

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι βοήθησαν, ώστε η ημέρα αυτή να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

«Κάθε μας βήμα στηρίζεται στις αξίες μας. Αυτές μας ξεχωρίζουν και αποτελούν τη βάση για την εξέλιξή μας.»

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονικά
Αιτήματα

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Υπογραφή

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Πληρωμή