Δράση εργαζομένων “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”

Δράση Εργαζομένων doValue Greece: “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”
Δράση Εργαζομένων doValue Greece: “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”
Δράση Εργαζομένων doValue Greece: “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”
03 Δεκεμβρίου 2021

Είναι χαρά και ταυτόχρονα μεγάλο προνόμιο μέσα από μικρές καθημερινές δράσεις κάποιος να μπορεί να προσφέρει στο περιβάλλον και στην κοινωνία, στηρίζοντας εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

Οι άνθρωποι στη doValue Greece για μία ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι η συλλογικότητα, η ανάληψη ευθύνης και η περιβαλλοντική συνείδηση είναι συνυφασμένη με την εταιρική κουλτούρα. Έτσι με χαρά σας ενημερώνουμε ότι συλλέχθηκαν 15 σακούλες από πλαστικά καπάκια τα οποία και παραδόθηκαν στον Οργανισμό « Ένα Παιδί μετράει Τ’ άστρα»
 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ‘’ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ΑΣΤΡΑ’’


Το " Ένα παιδί μετράει τα άστρα " είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που εστιάζει στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για την Οικολογία και την Περιβαλλοντική ισορροπία.

Στόχος του οργανισμού είναι να διαχειριστούν υλικά που μπορούν να ανακτηθούν, να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, με διαλογή στην πηγή έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα με αναλογική αύξηση όμως της κοινωνικής ανταπόδοση τους (θέσεις εργασίας, προσφορά  αμαξιδίων ή άλλων ιατρικών βοηθημάτων σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα).
 

Η προσφορά μέσα από καθημερινές δράσεις αποτελεί χαρά και προνόμιο για τους ανθρώπους στη doValue Greece
 
Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα

 

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!