Κατασκευή Κοινοτικού
Ιατρείου στις
Ροβιές Ευβοίας

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας
Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας
Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας
18 Οκτωβρίου 2022

Η doValue Greece με απόλυτη ευαισθησία και συναίσθηση των σοβαρών κινδύνων που συνεπάγεται  για όλο τον πλανήτη η κλιματική αλλαγή, κάτι που στη χώρα μας βιώνουμε με δραματικό τρόπο κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με τις καταστρεπτικές πυρκαγιές βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση. 
 

Έχοντας στον πυρήνα της εταιρικής της δράσης τη δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους άξονες κοινωνία, υγεία περιβάλλον, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και στο ζήτημα της αντιμετώπισης των καταστροφών που προκλήθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας στην Εύβοια, τόσο από τις πυρκαγιές, όσο και από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα. 
 

Σε συνεργασία με τον Δήμο και με τους αρμόδιους φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του δήμου ξεκίνησε το έργο προκειμένου να επισκευαστεί και ανακαινιστεί πλήρως το Δημοτικό Ιατρείο Ροβιών. Πρόκειται για ένα κτίσμα που επλήγη διπλά και από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές του 2021 και από τις φθινοπωρινές πλημμύρες. Πέρα από την ανακατασκευή η δωρεά της doValue Greece θα καλύψει και τον νέο ιατρικό εξοπλισμό του ιατρείου προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των χιλίων μονίμων κατοίκων των Ροβιών και των χιλιάδων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται μάλιστα για την περιοχή όπου έχουν καταγραφεί οι περισσότερες καταστροφές σε σπίτια και υποδομές.
 

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου ιατρείου. Το έργο υλοποιήθηκε με την ευθύνη του Δήμου και την πλήρη χρηματοδότηση της doValue Greece, σύμφωνα με το συνολικό χρονοδιάγραμμα των δράσεων αποκατάστασης

Στόχος μας είναι να συνδράμουμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά  σε περιοχές και ανθρώπους που έχουν πληγεί, στην κάλυψη αναγκών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και την επιστροφή τους σε ένα βιώσιμο μέλλον με προοπτική.

 

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας

 

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας 2

 

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας 3

 

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας 4

 

Κατασκευή Κοινοτικού Ιατρείου στις Ροβιές Ευβοίας 5