Πρόγραμμα
υποστηρικτικής ιατρικής
Αρεταίειου Νοσοκομείου
Πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής Συλλόγου Φίλων της Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής Συλλόγου Φίλων της Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής Συλλόγου Φίλων της Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

22 Μαρτίου 2023

H doValue στις 15 Ιουνίου 2022 βρισκόμενη σε στρατηγική Συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου εγκαινίασε  το πρώτο πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής για τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο. Το καινοτόμο πρόγραμμα Υποστηρικτικής Ιατρικής για καρκινοπαθείς «Δίπλα στη Γυναίκα», εγκαινιάσθηκε παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα, του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή Αθανάσιου Δημόπουλου, του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου, του Προέδρου του Αρεταιείου Νοσοκομείου Καθηγητή Νίκου Αρκαδόπουλου, καθώς και του Εκτελεστικού Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της doValue Greece κκ. Θεόδωρου Καλαντώνη και Τάσου Πανούση.


Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Φίλων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου, απονεμήθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου Πόπη Καλαϊτζή στην doValue Greece, το βραβείο «Δίπλα στη Γυναίκα», για την υλοποίηση του προγράμματος υποστηρικτικής ιατρικής και τη δωρεά για τη διαμόρφωση του Pampering Room. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της doValue Greece, ο κύριος Τάσος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ανακοινώνοντας παράλληλα τη συνέχιση της στήριξης του προγράμματος για έναν ακόμη χρόνο και την παροχή εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού στην κλινική. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην επέκταση του προγράμματος με την ενσωμάτωση νέων υπηρεσιών προς τις ασθενείς, την εκπαίδευση και ενημέρωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την περαιτέρω επιστημονική έρευνα για τα ωφελήματα της υποστηρικτικής ιατρικής. 

Μία ακόμα διάκριση έλαβε η doValue Greece για το πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής, μέσα από τη διοργάνωση των PR Awards της BOUSSIAS events, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, όπου βραβεύθηκαν ενέργειες στον κλάδο της εταιρικής επικοινωνίας και υπευθυνότητας. Η προσφορά της doValue Greece τιμήθηκε με την απονομή βραβείου για το Pampering Room στην κατηγορία CSR Activity, μια σημαντική κατηγορία για την ανάδειξη των εταιρικών αξιών του ομίλου και των πρωτοβουλιών με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο. Στην απονομή παρευρέθηκε και η κυρία Πόπη Καλαϊτζή, η οποία παρέλαβε το βραβείο μαζί με την κυρία Νατάσα Κουκουράκη, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της doValue Greece.


Για 2η συνεχή χρονιά η doValue Greece βρίσκεται δίπλα στο επιστημονικό έργο της Β' Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου και του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής. Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, ολοκληρώθηκε η παράδοση του εξοπλισμού λαπαροσκοπικής χειρουργικής για τις ανάγκες της κλινικής. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Διευθυντής της Κλινικής, Καθηγητής κ. Νίκος Βλάχος, παρουσία της Προέδρου Συλλόγου Φίλων της Κλινικής, ιατρού κ. Dr. Kalliopi Kalaitzi.


Η κα Καλαϊτζή και ο κ. Βλάχος ευχαρίστησαν τη doValue Greece για τη σημαντική στήριξη στο Αρεταίειο, υπογραμμίζοντας ότι η δωρεά του εξοπλισμού αλλά και η υποστήριξη των πρωτοβουλιών του Συλλόγου αποτελεί συνέχεια του καινοτόμου προγράμματος υποστηρικτικής ιατρικής (#pamperingroom) που υλοποιείται στο νοσοκομείο με την αρωγή της doValue. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ήδη περάσει με μεγάλη επιτυχία από το πιλοτικό στάδιο εφαρμογής και βρίσκεται σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης.
 

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου
 

«Είμαστε δίπλα στην κάθε Γυναίκα

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα

 

Αρεταίειο 1

 

Αρεταίειο 2

 

Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!