Η doValue Greece

«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» 2ος ποδηλατικός Γύρος

2 Ιουνίου 2022

Συνεπείς στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει, να δημιουργούμε αξία για το κοινωνικό σύνολο και φέτος για μια ακόμα χρονιά η doValue Greece είναι υπερήφανος χορηγός της δράσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι - 2ος ποδηλατικός Γύρος.
Η doValue Greece, δίνοντας και φέτος το χέρι στη δράση του συλλόγου, δίνει υπόσχεση ότι μαζί με τα μέλη, τους επιζώντες/ μαχητές τους φίλους, τους ασθενείς και τους ιατρούς θα “Τρέξει πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Φέτος ο Ποδηλατικός  Γύρος πραγματοποιείται σε υβριδική μορφή: την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 π.μ , στο Ζάππειο ξεκινάει η μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι του Συλλόγου  βγαίνουν για τη δική τους ποδηλατάδα και ανεβάζουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!

Το Κ.Ε.Φ.Ι. - στα 18 χρόνια ζωής του παίρνει δύναμη από τα βιώματα, από την βαθιά τους πίστη στην αλληλοβοήθεια, από τη θέληση τους να βελτιώσουν την ζωή όλων από την πεποίθησή τους ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούν και τον Ποδηλατικό Γύρο. Μια δράση εξωστρέφειας και κινητοποίησης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης με βασικούς στόχους:

  1. Η δράση να γίνει θεσμός. Με την ελπίδα τις επόμενες χρονιές να βγούμε όλοι και όλες μαζί στο δρόμο διαδίδοντας μηνύματα αισιοδοξίας και την επιμονή μας για ζωή.
  2. Η ενίσχυση και ανάπτυξη των προγραμμάτων και του συνολικού έργου του συλλόγου. Συγκεκριμένα, φέτος με αυτή τη δράση, επιθυμούν την επέκταση του προγράμματος "ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ". Στόχος το συγκεκριμένο πρόγραμμα να επεκτείνει τις  υπηρεσίες του σε πανελλαδικό επίπεδο και να προσθέσει στη λειτουργία του τη φυσικοθεραπεία και
  3. Η ενημέρωση για τον καρκίνο και συναφή ζητήματα, η κινητοποίηση των πολιτών στη μάχη ενάντιά του, η στήριξη των ασθενών και των οικείων τους. Η αφύπνιση της κοινωνικής ενσυναίσθησης για έναν αγώνα που αφορά όλους και όλες.
  4. Η ανάδειξη της σημασίας της άσκησης και της διατροφής για τη βελτίωση της ζωής των ογκολογικών ασθενών. Η σύνδεσή τους με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία αλλά και την επανένταξη των επιζησάντων στην κοινωνία σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

H doValue Greece μένοντας πιστή στις αξίες της, χτίζει σχέσεις διαρκούς υποστήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονικά
Αιτήματα

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Υπογραφή

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Πληρωμή