Η doValue Greece

Συμμετοχή σε ημέρες Καριέρας

23 Μαΐου 2022

H ομάδα People της doValue Greece μέσω της συμμετοχής της σε ημέρες καριέρας, υποδέχεται νέα ταλέντα, μοιράζεται μαζί τους το κοινό μας όραμα και τις αξίες και προκρίνει εκείνους που εντασσόμενοι στην ομάδα μας θα την κάνουν ακόμα πιο ισχυρή.

Στόχος της συμμετοχής μας είναι να ενισχύσουμε την εταιρική μας ταυτότητα και να έρθουμε πιο κοντά σε νέους επαγγελματίες με δεξιότητες οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες μας.  

Το κύριο μήνυμά μας είναι «A new Perspective for Your Career», καθώς ενισχύουμε την ανάπτυξη των ανθρώπων, διασφαλίζοντας ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τις καλές επιδόσεις, τη δέσμευση, την υπευθυνότητα, την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση.

“Φανταστείτε ότι είστε μέλη της doValue, περιτριγυρισμένοι από ομάδες και επαγγελματίες που σας προκαλούν, σας υποστηρίζουν και σας εμπνέουν να είστε εξαιρετικοί!”

29/11/2021: Συμμετοχή σε Alumni Series Lecture στο ΜΒΑ International AUEB

mba intenrational

Η μονάδα Talent & Employee Experience, People της doValue Greece συμμετείχε σε Alumni Series Lecture που διοργανώθηκε από τo ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 29 Νοεμβρίου, παρουσίασε την εταιρεία και υλοποίησε workshop για φοιτητές και αποφοίτους με θέμα: “Unlock Career Opportunities: Design your Networking Strategy”

Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε ταλαντούχους νέους, να τους βοηθάμε να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να συζητάμε μαζί τους τις φιλοδοξίες τους.

 mba international

2 & 3/11/2021: Συμμετοχή στις virtual Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021

ΟΠΑ

Η doValue Greece συμμετείχε ενεργά στις «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021» που διοργάνωσε το Career Office AUEB, στις 2 & 3 Νοεμβρίου. H ομάδα People της doValue Greece υποδέχτηκε νέα ταλέντα, μοιράστηκε μαζί τους το κοινό μας όραμα και τις αξίες μας και προέκρινε εκείνους που εντασσόμενοι στην ομάδα μας θα την κάνουν ακόμα πιο ισχυρή. Με χαρά καλωσορίσαμε διαδικτυακά ταλαντούχους νέους και τους παρείχαμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες προοπτικές για επαγγελματική σταδιοδρομία στην doValue Greece.

21/10/2021: Συμμετοχή στο Alba Careers Expo | Storytellers' Project

alba

Η ομάδα μας doValue Greece People παρευρέθηκε στo Alba Careers Expo | Storytellers' Project που υποστηρίζεται από το Alba Graduate Business School και το Alba Careers & Alumni. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά νέα ταλέντα, να τους βοηθήσουμε να εξερευνήσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να συζητήσουμε τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

alba2

11-18/10/2021: Συμμετοχή στα EFMD Global Virtual Fairs

a new perspective

 

Η People ομάδα της doValue Greece συμμετείχε στα  EFMD Global Virtual Fairs που διοργανώθηκαν από τη Highered, με συμμετοχή κορυφαίων Πανεπιστημίων σε παγκόσμια κλίμακα. 

Στόχος της συμμετοχής μας ήταν να ενισχύσουμε την εταιρική μας ταυτότητα στην Ευρώπη και να έρθουμε πιο κοντά σε νέους επαγγελματίες με δεξιότητες οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της doValue Greece. Υποδεχτήκαμε ταλέντα με εξειδίκευση σε Banking & Finance σε ένα ειδικά διαμορφωμένο virtual περιβάλλον.

25-27/5/2021: Συμμετοχή στο Virtual Career Fair by ΜΒΑ International AUEB

Virtual career

 

Με μεγάλη χαρά  η doValue Greece έλαβε μέρος στο 18ο ετήσιο Virtual Career Fair που διοργανώθηκε από τo ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 25 & 27 Μαΐου. Καλωσορίσαμε διαδικτυακά ταλαντούχους νέους και να τους παρείχαμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες προοπτικές για επαγγελματική σταδιοδρομία στην doValue Greece.

11-15/4/2021: Συμμετοχή στα EFMD Global Virtual Fairs

A new perspective for your career

 

Η People ομάδα της doValue Greece συμμετείχε στα  EFMD Global Virtual Fairs που διοργανώθηκαν από τη Highered, με συμμετοχή κορυφαίων Πανεπιστημίων σε παγκόσμια κλίμακα

Στόχος της συμμετοχής μας ήταν να ενισχύσουμε την εταιρική μας ταυτότητα στην Ευρώπη και να έρθουμε πιο κοντά σε νέους επαγγελματίες με δεξιότητες οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της doValue Greece. Υποδεχτήκαμε ταλέντα με εξειδίκευση σε Banking & Finance σε ένα ειδικά διαμορφωμένο virtual περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονικά
Αιτήματα

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Υπογραφή

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Πληρωμή