Πρωτοβουλίες Συλλόγου
Καρκινοπαθών – Εθελοντών -
Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών
Πρωτοβουλίες Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών
Πρωτοβουλίες Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών

Πρωτοβουλίες Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών

30 Ιουλίου 2021

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

H doValue Greece συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στον 1ο Εικονικό Ποδηλατικό Γύρο με σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο». Στείλαμε μηνύματα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για την ενδυνάμωση των μικρών και μεγάλων μαχητών και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας.
 

1ος Εικονικός Ποδηλατικός Γύρος

Στις 6 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, πραγματοποιήθηκε η δράση «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (ΚΕΦΙ) Αθηνών.

Οι συμμετέχοντες φορέσανε τις μπλούζες και τα καπέλα τους και ανεβήκανε ξανά στα ποδήλατά τους. Στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, άλλοι μόνοι ή μόνες τους κι άλλοι με παρέα.

Βγάλανε φωτογραφίες οι οποίες στάλθηκαν ως μηνύματα ενσυναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον εικονικό ποδηλατόδρομο του 2021.

Χορηγός των ενεργειών του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (ΚΕΦΙ) Αθηνών

Η doValue Greece είναι χορηγός των ενεργειών που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (ΚΕΦΙ).

Με ιδιαίτερη ευαισθησία υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την ασθένεια.

Γι’ αυτό, στηρίζουμε ενεργά και συμμετέχουμε σε εθελοντικές προσπάθειες του Συλλόγου ΚΕΦΙ Αθηνών. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση με τον σύλλογο, ώστε να συνδράμουμε στο έργο και στην προσπάθειά τους.

Έτσι, συνεισφέρουμε με τον σύλλογο στο πλαίσιο της συναισθηματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης που προσφέρει σε ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη της οικογένειάς τους.
 

«Η στήριξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας αποτελεί για την doValue Greece την αρχή μιας διαρκούς σχέσης με τον Σύλλογο ΚΕΦΙ και τις δράσεις του.»
Πίσω
Μοιραστείτε την πληροφορία στα αγαπημένα σας social media!